Oglas za delo -zdravniki

Ob vseh težavah v slovenskem javnem zdravstvu kot pomlajen kolektiv v pričakovanju temeljite zdravstvene reforme, poskušamo ohraniti optimizem, ostati zagnani in fleksibilni v izvajanju primarne zdravstvene oskrbe. Če katerega od specialistov družinske medicine ali pa tudi specializanta v zaključevanju zanima kombiniranje delovišč, torej v določenem odstotku prakticirati družinsko medicino, v določenem delu NMP in morda celo katero od specialističnih ambulant, je več kot dobrodošel, da se nam pridruži (klik). Podobno velja za pediatrijo (klik). Lahko je skupni obseg zaposlitve tudi manj kot 100 % delovnega časa, tako da lahko z našim soglasjem deluje tudi kje drugje. V okviru delovnega razmerja se obeta tudi nacionalni dodatek za delo na območju z nižjo razvitostjo. 

Glede pogojev dela smo v fazi pripravljanja investicije, ki bo povsem posodobila ambulante družinske medicine in jih tako prostorsko kot v opremi prilagodila sodobnim standardom. Na voljo je prilagodljiv podporni kader, vešč dela v splošnih ambulantah. Imamo povsem nov, eden najsodobneje opremljenih Satelitskih urgentnih centrov tega ranga v Sloveniji z visoko usposobljeno ekipo.

Predvsem pa smo vedno pripravljeni na nove pristope in prilagoditve ter hitro reševanje težav v korist pacientov in zaposlenih.

Za vse informacije smo na voljo na sledeči tel. št. 01 893 90 03.

Gregor Košir, direktor ZD Kočevje