POSEBNO OBVESTILO za paciente dr. Tihomirja Odorčiča

S 3. majem 2022 bo dr. Tihomir Odorčič postopoma prenehal z delom v svoji ambulanti družinske medicine. Iz tega razloga bo Zdravstveni dom Kočevje vzpostavil začasno akutno ambulanto z namenom nujne oskrbe njegovih pacientov, vse do trenutka, ko bo koncesija prenesena na drugega nosilca ambulante, kar se predvideva v mesecu juniju.

S torkom (3. 5. 2022) naslednji teden bodo tako pacienti dr. Odorčiča, ki bodo potrebovali zdravniške storitve, vsak delovni dan med 8. in 11. uro na številki  01/893 90 64  in na elektronskem naslovu "akutna.ambulanta@zdkocevje.si", dobili vse informacije v zvezi s tem, kako ravnati v nadalje. Medicinska sestra, ki zelo dobro pozna paciente omenjene ambulante, bo sprejela vaš klic oz. vam odgovorila na mail. Klice bodo tudi vračali. V dogovoru in sodelovanju z dr. Odorčičem, bo za akutna bolezenska stanja organiziran dostop do zdravnika, prav tako se bodo nadaljevale terapije in napotitve, torej dostopni bodo tako recepti, napotnice in bolniški staleži ...

Kdor zdravstvene oskrbe v naslednjih tednih ne bo potreboval, zaenkrat ne rabi storiti nič, brez skrbi, njegov osebni karton bo počakal na novega prevzemnika koncesije. Ambulanta dr. Odorčiča sicer še normalno deluje v četrtek 28. in petek 29. aprila.

Trenutno je v teku postopek razpisa dveh koncesij družinske medicine, ki bosta nadomestili vrnjene koncesije v minulih mesecih, na ta način pa bo možna tudi opredelitev pri novem osebnem zdravniku za vse, ki bodo to želeli. V vmesnem času, dokler se postopki ne zaključijo, pa bo zagotovljena polna oskrba za vse paciente, ki bodo to potrebovali preko zgoraj omenjenih kontaktov.

Hvala za razumevanje!